! / Makarska rivijera: Propadamo jer nam je štab goste preusmjerio u Crnu Goru

24. 06. 2021. u 10:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4366

Dok se u hrvatskim medijima piše i priča o dobrom početku turističke sezone, vlasnici apartmana u Makarskoj rivijeri tvrde suprotno. Naime, kako kažu njihovi apartmani su prazni, a nije ništa bolja situacija ni s većim hotelima koji nude akcijske cijene.

"Nadali smo se da će razum prevladati, te da će se ukinuti stroge mjere na granicama, ali krizni štab misli drugačije. Njima je svejedno što naši gosti odlaze u Crnu Goru koja je po svemu liberalnija od Hrvatske. Država živi od turizma, pa imaju i stručnije ljude po tom pitanju", izjavili su neki od vlasnika apartmana.

Dodali su kako brojke koje iznose hrvatski mediji možda vrijede za Istru, Kvarner, Zadar, Šibenik i Split, ali da to ne vrijedi i na Makarskoj rivijeri.

"Naši gosti su tradicionalno iz BiH, a njih ove godine nema, a nema ih jer su im uvedeni, testovi, i jer im se traže potvrde o plaćenim aranžmanima.

Dovoljno je proći od Gradaca do Makarske i vidjeti prazne plaže da se vidi koliko je uspješna sezona. Vikendom nas netko i posjeti, ali radnim danima možete igrati nogomet na plažama.

Naši gosti redom odlaze na druge destinacije, Crna Gora je aktualna, a kako vidimo u medijima atraktivna je i Albanija, te Neum. Da, isti taj Neum koji nema niti bližu uređene plaže kao mi, ali ima nešto drugo što tamo odvodi goste.

Oni smatraju da je to nešto zapravo sloboda, ljudi idu na odmor da budu slobodni i da se odmore.

Kako kažu Krizni štab očito misli drugačije, s obzirom da su rezultati vidljivi svima osim njima.

Dodali su i to, ako se ovako nastavi ljetna sezona da će morati zatvarati svoje radnje a to po svemu sudeći nikoga nije briga osim njih, prenosi hercegovina.in


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (23)