Makarska rivijera: Propadamo jer nam je štab goste preusmjerio u Crnu Goru

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ima li gospe u dalmaciji? Coravice vicke?

Guest

I treba tako. Sad kukaju. Bosanci su him bili i onako nepozeljni. Ima ko hoce zaraditi. Sad je znaci CG na redu. Super. Trazit cete vi BiH turiste. Jeste se i digli sve ove godine. Ko ste, vi ste. Sad uzivajte na svojim plazama. Pa lakse vam je odrzavati plazu kad nema turista. Hahahah!!!

Who

To je eu, zele bogati da samo oni dolaze, a vas ostsle kiji zivite od srednje klase ko hebe, vi ste kolatelarna steta, i tzko ce biti ubuduce, samo privilegovsni ce moci uzivati, jer ce uvedti jos poreze na “uzivanje” a ostali ce raditi i njima zaradjivati milione, a sebi za hranu i racune, svo ostsli i treba da umru od nekoj nazovi virusa i nesigurnih vakcina od kojih ce obolijevati sve vise u narednim godinsma, novi fasizam pobjedjuje, ali samo mirno komentarisite na netu, sve za vase dobro.

Gost

Sto bi rekli : "pazi sta zelis, mozda pozalis". Godinama se upravo iz Makarske zale na goste iz BiH, i eto vam vec drugu godinu bosna free sezona. Trazili ste, dobili ste, uzivajte.

Guest

Guest Svaki normalan covjek ide tamo gdje je dobrodosao. Sjetite se svojih izjava fasisoidnih za gradjane BiH i njihove paradajze i slicno. Sve se.vraca sve se placa.ima dragog Boga.

Mirza Tvica

Kada smo išli u Hrvatsku čekali smo 2 i po sata zbog potvrda o plaćanju smještaja. A bus s kojim smo se vratili kasnio sat i po, jer je tri i po sata čekao da uđe u Hrvatsku. Pametnom išaret dosta.

Rus-mir

Hrvatska bi morala podići cijene i tako odbiti turiste koji zauzimaju mjesta bogatim sa Zapada. I inače masovni turizam nije ono čemu teže zemlje sa razvijenom turističkom industrijom. Dubrovnik je već na tragu toga: ograničava broj posjetilaca u stari grad (ulazak s kartom!), kao i broj kruzera na dan.

Rus-mir

Što bi se reklo: koliko para toliko muzike. Nema više sindikalnog odlaska na more, pašteta i paradajza na plaži. :)

Coki

Godinama su ovi iz Makarske. Da su se bili žalili. I to na ove goste. I to iz BiH. Pa, eto im sada. Kada su se oni bili žalili na nas. Nećemo mi više niti ići to tamo. I njima ostavljati ove naše pare. A sada ovi to isti Makarani. Hoće ovo nas. Kako oni sada drukčije pričaju. I to o ovima gostima.I to iz BiH. Mislim da je dosta bilo.Da oni nas godinama.I to tada ponižavaju I da oni onako nešto. I to govore o nama. Sada ovo neka neko drugi. I to dolazi u ovu njihovu Makarsku rivijeru.

222

BIH TURISTI SU IZGRADILI SVE OD PLOCA DO MAKARSKE I PELJESAC I OREBIC I DRUGA MJESTA, A SADA NAS TJERA VASA VLAST. HOCETE PRVO DOGOVOR OKO IZBORNOG ZAKONA KAKO HOCE COVIC I HDZ PA CETE ONDA NA LJETOVANJE. U L T I M A T U M TRAZILI STE, G L E D A J T E.

Baja

Propadate jer je to agenda Hrvatske drzave koja hoce samo elitni turizam i goste samo sa novcanikom bez prtljage a vi mali na vrijeme prodajite apartmane dok jos nesto vrijede inace propast ce te ko Grcka

Rus-mir

Propadate jer je to agenda Hrvatske drzave koja hoce samo elitni turizam i goste samo sa novcanikom bez prtljage a vi mali na vrijeme prodajite apartmane dok jos nesto vrijede inace propast ce te ko Grcka ka Baja Budućnost je u elitnom turizmu. Dubrovnik je eksperimentalno već na tom tagu. U Švicarskoj plaćate kavu 10 KM, zašto bi na Jadranu bila manje?

Rus-mir

Od 1.7. u Cijeloj EU će se moći putovati samo covid-putovnicama. Dakle, cijepite se ljudi, ako imate s čime. Bez toga se neće moći prelaziti granice.

ja

Cijepite se pa cete putovati po onom svijetu, a po ovom cete u medjuvremenu cekati na granicama potvrde i kasnjenje prevoza zbog pregleda tih potvrda i rezervacija, svakako cete umrijdti, busii haha, busi hahaha

KLOSA

ETO VAM EU SAMO VI SLUSAJTE KRIZNI STAB MASONI CE VAS DOTUCI NECETE IMATI ZA KRUHA NEGO NA ULICE PROTESTI LOMITE SVE STO STIGNETE IZBORITE SE ZA SVOJ ZIVOT

Lafo Mamone

Apartmani su vam prazni zbog nerealno visokih cijena, a ne zbog "kriznog štaba"!

@Rus&mir

U zabludi si jarane, Hrvatska je sama sebi dohakala, navukla cehe, poljake i slovake na vjerski turizam (I ruta defaultna Medjugorje) a onda ta rulja pohrli u Djubrovnik i peku se u redu ko sardine 3 sata da prodju kroz zidine i zarkrce sve. E hajd' ti vrati te 'goste' bez karte koji usput, naravno, potrose 10kn na jednu kiselu. Upali ste u mrtvu petlju, ybga. Bosancima zidine nisu interesantne odavno.

Mostar

Muslimani su nebitni u ovoj prici, ali im godi jer umisljaju si neku vrijednost

HrvatskaFuj

Samo Turska. Ljepse, jeftinije, ljubaznije, profesionalnija usluga. Coviceva i Plenkoviceva Hrvatska nudi africke usluge po cijeni Pariza ili Londona. Nemas sta vidjeti u Hrvatskoj. Dobijes plazu i more, sto dobijes i u Albaniji. Sa druge strane u Turskoj imas grad Antaliju, velicine Sarajeva, imas carsiju, mozes prosetati i vidjeti mnogo vise. Kao gospodin u Sarajevu na avion sjednes, za 2 sata si u Antaliji. Do Makarske treba 4 sata. S obzirom na islamofobicnu, velikohrvatsku hegemonisticku tendenciju nad Bosnom ogledanoj i kroz pokusaj mijenjanja deklaracije NATO-a o BiH kao i pokusaja mijenjanja deklaracije Evropskog parlamenta, uz ucjene, prijetnje i blokade europskog puta BiH, savjetujem Bosnjacima bojkot svih hrvatskih proizvoda i usluga, nemojte ici u Plenkovicevu privatnu prciju. Ima Crna Gora, koja je usvojila deklaraciju o genocidu u Srebrenici, kao i Turska koja je bratska islamska drzava. Hrvatska fuj

Boom

Ustvari ovo proseravanje i napadanje nema veze sa turizmom uslugama uvjek je bilo dobra usluga dobri domaćini a isto su bili prevaranti i loše usluge.Isto ko svugdje eto naprimjer Sarajevo dobra usluga ali ima i loša to je tako.Nego ovo ima veze sa politikom čim vi govorite da treba blokirat proizvode vidi se koliko je sati

Boom

A kakve ima veze hrvatski proizvodi sa turizmom nikakve,samo glupa politika.

Džasmin

A vi jadnici nigdje niste bili dalje od makarske graca i dalmacije.Otiđite u istru i te djelove imate pulu ima zidine a imaju super plaže i dragi su im bosanci imaš opatiju pa poreč itd. A vi mislite da je makarska jedini dio more

/ Najnovije