BiH / SNSD obustavlja predizborne skupove i promotivne aktivnosti

23. 10. 2020. u 21:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) donio je odluku o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini.

Obustava stupa na snagu u ponedjeljak, 26. oktobra od sedam časova i trajaće do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopšteno je iz Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

Glavni izborni štab SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina.

"Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama", pojašnjava se u saopštenju.

Kandidati i opštinski/gradski izborni štabovi dobiće od Glavnog izbornog štaba detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta, navodi se u saopštenju koji je potpisao predsjednik Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA