Banja Luka / Drama ispred zgrade Vlade RS: Htjela doći do Dodika, pa uhapšena

16. 11. 2021. u 09:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Državljanka Crne Gore napravila je sinoć pravu dramu danas ispred zgrade Vlade Republike Srpske, kada je zatražila da je primi član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrdili su da se desio incident i da je nakon toga uhapšena strana državljanka.

Prema saznanjima, ova žena je došla na prijavnicu zgrade Vlade RS i zatražila da bude puštena unutra.

"Ona nije imala potpunu dokumentaciju, ali je tražila da je odmah primi Milorad Dodik i da se mora sastati sa njim. Radnici na prijavnici su joj objasnili da joj dokumentacija nije potpuna, da izvadi ostale papire i da ponovo dođe", pojašnjava izvor Srpskainfo.

Ona je nakon toga otišla, ali se vratila opet oko 15 sati, ali i dalje nije imala potpunu dokumentaciju.

"Kada su je radnici sa prijavnice odbili, ona je počela galamiti i tražila je da je odmah primi član Predsjedništva BiH. Oni su joj probali objasniti da ne može tek tako da dođe, ali je ona tada postala agresivna i počela je da galami. Tada je nastao pravi haos, ona je vrištala i galamila i pravila scene, tražila je da je odmah puste kod Dodika", ističe sagovornik.

Tada im je prišao policajac koji radi na osiguranju Vlade RS i upozorio ju je da mora da se smiri.

"Ona je odbijala da se smiri i nastavljala je da vrišti i galami. Nakon toga joj je policajac ponovio ako se ne smiri, da će biti uhapšena, ali je ona to ignorisala. Tada joj je policajac rekao ako ne prestane da će biti uhapšena, ali je ona opet nastavila po svome", kaže pomenuti izvor.

Prema njegovim riječima, policajac je tada krenuo da je uhapsi i ona je pružala prvo pasivni, a zatim i agresivni otpor policajcu.

"U jednom trenutku ona je i udarila policajca, te je nakon toga uhapšena. O svemu je obaviješten i sudija za prekršaje, te je ona kažnjena po dva člana", ističe sagovornik.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)