Za hrskavo i sočno meso važan je način na koji se priprema. Različite vrste mesa pripremaju se na različito, ali ono što nikako ne smijete zaboraviti je marinada koja je pola posla. Ljudi često griješe u osnovnim stvarima, poput kada ga s...
Jedno od najzastupljenijih vrsta mesa koje koristimo u kuhinji je piletina, koju uglavnom nemamo ni vremena ni želje da je posebno začinjavamo. Ipak, mariniranje piletine možete da primijenite i u posljednjem času, a brza i jednostavna mar...
Prvomajske praznike u Bosni i Hercegovini najčešće obilježava dobro druženje uz roštilj, najčešće u prirodi, te se brojni građani ovih dana pripremaju za odmor koji im predstoji - ako već nisu na odmoru. Ipak, za pravi ugođaj, svi traže re...
Za dobar roštilj potrebno je i nešto vremena i nauke, naročito ako imate kvalitetan komad mesa iz kojeg želite izvući najviše sočnosti i okusa. Marinirati je najbolje preko noći ili najmanje nekoliko sati prije pečenja, no ako stvari pođu...
Ako ovoga vikenda namjeravate kuhati, donosimo vam prijedlog za preukusne pileće ražnjiće, koje možete pripremiti u tavi ili na roštilju. Uz fantastičnu marinadu, ukus hrskave ali sočne piletine je nevjerovatan. Priprema: /...
/ Najkomentiranije
Dirljiva priča: Bivša djevojka Matthew Perryja otkriva zašto je napustila glumca
Akcija 'Incitat': SIPA uhapsila Nermina Demirovića, bivšeg direktora Sarajevo-šuma
Zelenski na Dan nezavisnosti Ukrajine potpisao važan zakon: 'Ovo se Rusima neće dopasti'
Ministar Sevlid Hurtic posjetio Bratunac: Položio 11 ruža u rijeku Drinu, odajući počast žrtvama
Dnevnik Radija Sarajevo | Džemil Hodžić: Vrijeme je da bolje baždarimo mehanizam empatije i ljubavi
Iskusni bh. golman Asmir Begović potpisao ugovor s engleskim Evertonom
Prva ljubav Zdravka Čolića prošetala crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu
Vučić o posjeti direktora CIA: 'Razgovori s Williamom Burnsom bili vrlo korisni'
Neviđena scena na televiziji: Voditelj htio napustiti studio, kolegica u panici vikala
Formula 1 se vratila nakon pauze: Amerikanac morao iskočiti iz bolida nakon teškog sudara
Energetska namirnica dobra za zdravlje: Zašto bismo trebali jesti grožđice?
Pronađeno 12. tijelo nestale osobe nakon prevrtanja čamca na Drini
Svakog jutra jela je kašiku meda sa sjemenom koprive: Evo kako je to utjecalo na njen organizam
Poznato vrijeme i mjesto dženaze profesoru Omeru Nakičeviću
U bazenu je zatočen 24 godine: 'Po cijele dane i noći samo zuri u ta vrata'