Sve spremno za duel s Belgijom: Zmajevi odradili posljednje pripreme u Butmiru

Radiosarajevo.ba
Sve spremno za duel s Belgijom: Zmajevi odradili posljednje pripreme u Butmiru
Nakon posljednjeg obraćanja javnosti predstavnika reprezentacije BiH uoči historijske utakmice na stadionu Grbavica protiv selekcije Belgije, Zmajevi su odradili posljednji trening u Butmiru.

Na ovaj način izabranici Mehmeda Baždarevića odradili su i posljednje pripreme pred utakmicu u kojoj će se boriti za prolazak u baraž za Mundijal, koji se 2018. godine igra u Rusiji.

Ranije tokom večeri, javnosti su se obratili selektor Baždarević i kapiten Zmajeva Edin Džeko, koji su istaknuli kako su svjesni jačine protivnika i da ih očekuje teška utakmica, ali da uz zajednički napor svih Zmajeva mogu stići do pozitivnog rezultata.

Obojica su tom prilikom istaknula kako među reprezentativcima BiH vlada pozitivna atmosfera, te kako se svi nadaju kvalitetnoj utakmici u kojoj će nadigrati izuzetno jaku selekciju Belgije.

Podsjećamo, utakmica BiH - Belgija igra se u subotu, 7. oktobra na stadionu Grbavica u Sarajevu, s početkom u 18 sati. Nogometašima BiH u ovoj utakmici potrebna je pobjeda, kako bi u posljednjem susretu s Estonijom mogli tražiti prolazak u baraž za SP.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije