Monchi ne odustaje: Roma želi upariti Džeku i Mahreza

Radiosarajevo.ba
Monchi ne odustaje: Roma želi upariti Džeku i Mahreza
Glavna meta Rome na ovogodišnjoj ljetnoj pijaci je alžirski reprezentativac Riyad Mahrez. Fudbaler koji je na sebe skrenuo pažnju igrama u dresu Leicester Cityja velika je želja sportskog direktora Vučice Ramona Monchija.

Čovjek koji je sa Sevillom napravio velike stvari očigledno smatra kako će Mahrez biti veliko pojačanje na Olimpicu i zbog toga ne želi odustati od njegovog angažmana.

Roma je ovog ljeta nekoliko puta poslala ponudu za Riyada Mahreza, no Leicester je sve odbio. Nakon toga je Monchi izjavio kako novih ponuda neće biti, ali mediji na Apeninima tvrde kako će Vučica poslati novu ponudu Lisicama.

Monchi će za Mahreza ponuditi 40 miliona eura, ali je pitanje da li će Leicester prihvatiti tu ponudu. Eusebio Di Francesco očajnički želi pojačati ekipu pred narednu sezonu kako bi pokušao "skinuti" Juventus s trona, a uoči početka nove sezone odličan posao na ljetnoj pijaci odradio je i Milan.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije