Barcelona i La Liga prave problem PSG-u: Neymar još nema papire

Radiosarajevo.ba
Barcelona i La Liga prave problem PSG-u: Neymar još nema papire
Saga oko transfera Neymara iz redova Barcelone u Paris Saint-Germain još uvijek traje. U najvećem transferu svih vremena vrijednom 222 miliona eura čini se da ima mnogo sujete.

Katalonci vjerovatno nisu mogli ni zamisliti da će neko platiti odštetnu klauzulu vrijedu 222 miliona eura kada su potpisivali ugovor s Brazilcem. Onda se pojavio Nasser Al-Khelaifi i "donio kofer novca" na Camp Nou.

Barcelona je morala položiti oružje i odreći se Neymara, a u majstorijama Brazilca sada će uživati na Parku prinčeva. Ipak da ne bi sve prošlo bez problema pobrinuli su se La Liga i Barcelona s obzirom na to da Neymar još uvijek nije dobio brisovnicu.

U PSG-u su se nadali da će Neymar zaigrati već protiv Amiensa prethodnog vikenda, ali se to nije desilo. Približila se utakmica sa Guingampom, a ukoliko papiri ne dođu do četvrtka navečer Sveci neće moći registrovati Brazilca, pa će Neymar propustiti i drugi duel sezone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije