Podcast s Tomom: Legendarni Faruk Hadžibegić i jedinstvena priča o fudbalu i životu

Radiosarajevo.ba
Podcast s Tomom: Legendarni Faruk Hadžibegić i jedinstvena priča o fudbalu i životu
Foto: R. Kuduzović / Faruk Hadžibegić i Tomislav Cvitanušić

Dobrodošli u najnoviju epizodu "Podcasta s Tomom," vašeg putovanja kroz svijet zanimljivih razgovora i inspiracije. Voditelj Tomislav Cvitanušić je ponosan što će vas ovaj put voditi kroz sjajan razgovor s jednim od najvećih imena u svijetu fudbala - Farukom Hadžibegićem.

Ovaj proslavljeni fudbaler, legenda Bordo tima, fudbalski stručnjak, bivši selektor, i neko s pregršt mudrosti i životnog iskustva, pridružuje nam se kako bismo zajedno razgovarali o različitim aspektima fudbala i života.

U ovoj epizodi, zaronit ćemo duboko u svijet fudbala, uspoređujući ga s vremenima nekad i sad. Razgovaramo o sarajevskom derbiju i istražujemo kako se promijenila dinamika između navijača Sarajeva i Željezničara kroz godine. Putujemo unatrag kroz vrijeme, prisjećajući se legendarnih utakmica i posebno, Svjetskog prvenstva '90. Gost nam također nudi dragocjene uvide u životne vrijednosti koje smo nekad njegovali i razmišlja o tome kako su se promijenile.

No, to nije sve. Faruk Hadžibegić dijeli svoje vizije o tome kako unaprijediti fudbal u Bosni i Hercegovini, od klubova do reprezentacije. Njegovi prijedlozi su inspirirajući i mogli bi oblikovati budućnost ovog sporta u zemlji.

Ne propustite ovaj jedinstveni razgovor o fudbalskim strastima, uspomenama i životnim mudrostima. Pretplatite se na "Podcast s Tomom" kako biste zajedno s nama istražili svijet fudbala kroz oči Faruka Hadžibegića.

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije