Podcast s Tomom: Muhamed i Zijo Gafić i inspirativna priča o zahvalnosti i optimizmu

Radiosarajevo.ba
Podcast s Tomom: Muhamed i Zijo Gafić i inspirativna priča o zahvalnosti i optimizmu
Foto: R. Kuduzović / Muhamed i Zijo Gafić, Tomislav Cvitanušić

Uzbudljiva avantura vas očekuje u našoj najnovijoj epizodi Podcasta s Tomom.

Ovoga puta, pridružite nam se na inspirativnom putovanju Tomislava Cvitanušića sa ocem i sinom, Muhamedom i Zijom Gafićem, koji su pravi majstori svojih oblasti. Muhamed je alpinista, publicista i esejista, dok je Zijo slavni fotograf.

U ovoj epizodi, otkrit će nam tajne uspjeha, snagu ljudskog duha i tajnu dugovječnosti. Ali to nije sve, također ćemo razgovarati o optimizmu i zahvalnosti, koje su ključne komponente njihovih izvanrednih karijera.

Muhamed i Zijo će nas provesti kroz svoje lične priče o postizanju ciljeva, suočavanju sa izazovima i pronalaženju inspiracije u prirodnom okruženju. Upoznat ćemo se s njihovim pogledima na svijet i saznati kako su postali stručnjaci u svojim oblastima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete priče ovih izvanrednih ljudi i da se inspirišete njihovim riječima o tome – kako doći do vrha, ma kako on izgledao.

Spremni ste za novo putovanje? Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim našim epizodama i gostima. Hvala vam što ste dio naše zajednice i što nas podržavate u ovoj uzbudljivoj avanturi!

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije