Podcast s Tomom: Jasmin Ligata, altruista, novinar, mamina princeza, a prije svega 'dobar čovjek'

Radiosarajevo.ba
Podcast s Tomom: Jasmin Ligata, altruista, novinar, mamina princeza, a prije svega 'dobar čovjek'
Foto: R. Kuduzović / Jasmin Ligata i Tomislav Cvitanušić

Dobrodošli u najnoviju epizodu Podcasta s Tomom, gdje vas očekuje nevjerovatno zanimljivo putovanje kroz priče, smijeh, iskrenost i otkrivanje tajni istinske sreće. Naš današnji gost je sjajni Jasmin Ligata.

Poznat kao alstruista, sportski novinar i rekorder u futsalu, koji bi volio da ga pamtimo da je bio "dobar čovjek."

Ovaj razgovor je mnogo više od običnog intervjua. Jasmin, često nazivan "Maminom princezom," otkriva nam svoju jedinstvenu perspektivu na život. Kroz njegovu priču, zavirujemo u njegovo djetinjstvo, susrećemo se s radnim i sportskim izazovima te saznajemo kako je postao humanista i altruista.

Ligata nas vodi kroz svoj svijet "Liga bez briga", gdje se bez ustručavanja bavi prošlim trenucima, dijeleći emotivne priče iz organizacija poput "Srce za djecu" i "Pomozi.ba". Osim toga, otkriva nam i neke zanimljive pojedinosti iz svog života koje dosad nisu bile javno poznate.

Osim toga, razgovaramo o nekim zagonetkama koje okružuju Jasminovu ličnost - zašto se zove Jasmin? Zašto je poznat kao "Mamina princeza"? I kako se uklapa poznati fudbaler Edin Džeko u ovu priču? Jasmin nam također objašnjava šta je to krizni PR i otvara duboku raspravu o identitetu ljudi iz Bosne i Hercegovine, te kakva je ova država.

Odgovori na sva ova intrigantna pitanja čekaju vas u ovoj odličnoj epizodi Podcasta s Tomom.

Nemojte propustiti ovu uzbudljivu avanturu! Pratite nas na društvenim mrežama kako biste ostali informirani o svim našim epizodama i gostima. Hvala vam što ste dio naše zajednice i podržavate nas u ovoj uzbudljivoj vožnji!

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije