Podcast s Armom: Anesa Vilić i važna tema koja često ostaje skrivena i stigmatizirana

Radiosarajevo.ba
Podcast s Armom: Anesa Vilić i važna tema koja često ostaje skrivena i stigmatizirana
Foto: R. Kuduzović / Anesa Vilić i Arma Tanović Branković

Dobrodošli u "Podcast sa Armom"!

U ovoj epizodi našeg podcasta, imat ćemo čast ugostiti iznimno inspirirajuću osobu, Anesu Vilić. Anesa je magistrica nauka, edukantkinja psihoterapije i strastvena aktivistkinja koja se posvećuje unaprjeđenju mentalnog zdravlja.

U ovoj epizodi, Arma će razgovarati o temi koja često ostaje skrivena i stigmatizirana - uznemiravanje i zlostavljanje mladih. Ovo je tema koja zahtijeva pažnju i razumijevanje, a gošća će nam pomoći razotkriti mnoge aspekte ove problematike.

Razgovarat ćemo o tome kako prepoznati znakove uznemiravanja i zlostavljanja kod mladih, kako reagirati na njih te što roditelji, učitelji i nastavnici mogu učiniti kako bi pružili podršku i zaštitu mladima. Proučit ćemo sistem koji postoji i analizirati kako ga iskoristiti kako bismo poboljšali situaciju, te kako voditi otvorene razgovore s djecom o ovim teškim temama.

Ne propustite ovu iznimno važnu i edukativnu epizodu "Podcasta sa Armom". Ova emisija donosi svjetlo u tamnim kutovima društva, nudeći razumijevanje i rješenja za ozbiljne izazove.

Pratite nas i budite spremni na dubok i informativan razgovor s Anesom Vilić.

Ne zaboravite se pretplatiti na naš podcast i ostati informirani o budućim epizodama. Hvala vam što ste s nama.

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije