Margit Tomik-Levy: Bez motika, kolaca i pajsera, neće biti izbora

26
Radiosarajevo.ba
Margit Tomik-Levy: Bez motika, kolaca i pajsera, neće biti izbora
Foto: Kolaž / Margit Tomik-Levy

Bivša primadona Sarajevske opere Margit Tomik-Levy kritikovala je na svom Facebook profilu vođe bh. politike te se osvrnula na aktuelnu političku i sigurnosnu krizu.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

Po svoj prilici bez motika, kolaca i pajsera, neće biti izbora. Nezamislivo je svakome na kugli zemaljskoj, da ministar odbija isplatu prvog dijela troškova za organizaciju izbora.

Zvanično: Sergej Barbarez novi selektor reprezentacije BiH

Zvanično: Sergej Barbarez novi selektor reprezentacije BiH

U svakoj državi na svijetu bi tog ustašiodnog ministra i njegovog poglavnika zapalili na smetljištu. Kod nas se šuti. CIK-ovci su se obratili za pomoć OHR-u da im to riješi SS Sturmbannführer Schmidt. Taman posla.

HDZ NDH-B i Treci Rajh su u najboljim poslovnim odnosima. Skoro braća. Taj bandit nije do sada baš ni na šta reagovao do danas. Uživa mrcina u carskom položaju, skuplja lovu za sigurnu starost isto kao Incko.

NDH-B poglavnik Čović je najavio da ukoliko ga ne postave za doživotnog predsjednika države, gotovo je sa izborima. Ponoviće isto što je uradio u Mostru. Opet niko ništa. Ni USA, ni EU a ni mi. I evo ga, realizuje prijetnju.

Njegov lični čistac kaloša i smrdljivih tena, NDH-B stožerni vodnik Bevanda ne da pare. Nema para, nema izbora. I tako oni misle dok se sve ne raspadne. Smrdljivi upišanko Milanović je proglasio Dodika nezamjenjivim saradnikom u realizaciji zacrtanih planova. A, plan je rasturiti BiH, podijeliti je između sebe a najmnogoljudniji narod sprcati na 23% teritorije…

Šta nama preostaje? Uzalud se nadati da se konačno narod probudi i uzme u ruke prigodan alat (gore pomenut) za temeljitu rekonstrukciju sistema. Nije to isti narod kao onaj od prije 30 godina.

Ovi danas su lijene beskorisne kukavice. Očekuju da nam pomognu EU, USA, UN… Ma haj'te molim vas. 25 godina nas gledaju kako sve dublje zapadamo u živo blato u koje su nas oni sami u Dejtonu naveli. Ako vam nije ništa jasno ni nakon kobajagi sankcija, e onda, šta ću vam ja uzalud pričati.

Dodik sve bijesniji, ATV, hvala na ispitivanju, radi kao dragstor, Tegeltija bezbrižno muca i pljucka neke sekretarice… Vučić preko Pinka poručio Escobaru da pazi šta radi inače bi se moglo saznati za neke starlete koje mu je nabacivao….

Samo nam još Bog može pomoći. Ja se svaki dan molim Bogu da se pobiju Hrvatska i Srbija. Da konačno saznamo ko je lider na Balkanu. Ko god da pobijedi, mi građanski formatirani Bosanci bi profitirali. Svi naši Arkanovci, Šešeljevci, Dodikovci bi kao paravojska otišli na bojište pomoći kilavom hadumu Vulinu a isto tako ove Tute, Štele i ostali kockoglavi sa juga BiH bi pohrlili u pomoć nafiksanom vrhovniku. Rat kao rat, ili bi izginuli ili bi kidnuli u logistiku. Elem BiH bi bila mirna, načisticki glasači bi ostavili kosti na frontu a mi bi BiH uredili po svom.

Na slici je jedna od karti koja visi u kabinetima domaćih izdajnika", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (26)

/ Povezano

/ Najnovije