Margit Tomik-Levy: Bez motika, kolaca i pajsera, neće biti izbora

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Ako bi se ova karta i ostvarila ovo zeleno nikada ne bi dobilo pravo da nosi ovo povijesno ime

Ravaku dosla Tobe?

kad bi samo poslusala sta o njoj misle u Saraj’vu,ne bi se bas oglasavala

Gost

Ko si bona ti vise, kako ti se daje medijski prostor da svaku tvoju objavu prenose. Mozda placas ili te neko promovise ali niti si politicar, poslanik, ministar. Bivsa pjevacica i nalazis se pozvana da komentatises strateska politicka pitanja za koje nemas elementarno znanje ni iskustvo. Iskljucite ovu zenu iz medijskog prostora zbog ocigledne inkompetencije.

bravo

gospodjo Margit svaka Vam je zlatna, izgleda da u BiH samo jedna zena ima "muda" da kaze surovu istinu... jos jednom, svaka Vam cast!!!

Mostar

Da smo normalna drzava ovo bio odlucan primjer sirenja govora mrznje. Sacuvat cu ovaj tekst.

za ove lijene kukavice, uzepeovce i chetalje

BOLI ISTINA je li? Mayku li vam usranu!! Svaka cast gdjo Margit!! Svako normalan misli na isti nacin kao vi!! Respect!!

Istina ne boli nego laži

>>BOLI ISTINA je li? Mayku li vam usranu!! Svaka cast gdjo Margit!! Svako normalan misli na isti nacin kao vi!! Respect!! ka za ove lijene kukavice, uzepeovce i chetalje<< NEK TI DRAGI ALLAH PODARI MALO PAMETI

Guest

Svako normalan misli ovako

.

Ko si bona ti vise, kako ti se daje medijski prostor da svaku tvoju objavu prenose. Mozda placas ili te neko promovise ali niti si politicar, poslanik, ministar. Bivsa pjevacica i nalazis se pozvana da komentatises strateska politicka pitanja za koje nemas elementarno znanje ni iskustvo. Iskljucite ovu zenu iz medijskog prostora zbog ocigledne inkompetencije. ka Gost Ko si ti pa se nalaziš pozvanim komentirati pjevačicino komentiranje starteških političkih pitanja, a za što očigledno nemaš elementarnog znanja, pogotovo ne iskustva. Tvoj domet je anonimno naprđivanje.

G

Da smo normalna drzava ovo bio odlucan primjer sirenja govora mrznje. Sacuvat cu ovaj tekst. ka Mostar Pošto nismo normalna država, upravo je ovo način komuniciranja, intelektualci trebaju koristiti kočijaški jezik kako bi marva uspjela konačno ponešto shvatiti.

OMG

Kad pjevaljka pomisli da zna nešto o politici..

Nadimak

Ko si bona ti vise, kako ti se daje medijski prostor da svaku tvoju objavu prenose. Mozda placas ili te neko promovise ali niti si politicar, poslanik, ministar. Bivsa pjevacica i nalazis se pozvana da komentatises strateska politicka pitanja za koje nemas elementarno znanje ni iskustvo. Iskljucite ovu zenu iz medijskog prostora zbog ocigledne inkompetencije. ka Gost Drago mi je da ima neko s kim dijelim mišljenje..

Gost

Primadona - primitivac

za Mostar

Da smo normalna drzava ovo bio odlucan primjer sirenja govora mrznje. Sacuvat cu ovaj tekst. ka Mostar Svi tvoji komentari se cuvaju.

Vrh !

GOSPOĐO, kapa do poda, ...a vi, ŠUPCI, obližite joj dupe !

superhik

Pa gospođo Tomik- Levi , sve ste u pravu .

Pop

kakva primadona??!! Zena je prostakusa, nevaspitana, primitivna bula kojoj su preci pevali po pijacama Kabulani Teherana...cuj primadona?? Xaxaxa

tuner

Baš me zanima koji mudonja iz Sarajeva može Mostar dati hrvatskoj.

Panzer

Ko je ova raskopuša niko nevalja samo temeljni narod na 23% vječita žrtva nevini jadni su dobri.Mora da plaća za ovaj medijski prostor.

Razvršje

Fali gospođi nešto pa je bijesna. Sreća je samo što je niko ni za što nije izabrao ili joj dao pravo da odlučuje o nečemu. Tako da mišljenja bivših pjevačica nisu vrijedna komentara

A

Fali gospođi nešto pa je bijesna. Sreća je samo što je niko ni za što nije izabrao ili joj dao pravo da odlučuje o nečemu. Tako da mišljenja bivših pjevačica nisu vrijedna komentara ka Razvršje Eto baš je vrijedno komentara mišljenje anonimnog portalnog naprđivača, za koga niko ni ne zna a kamoli da ga je neko za nešto i mislio birati ili mu dati pravo da odlučuje o bilo čemu. Fala izumiteljima interneta, jer ne bi bio ni anonimni naprđivač bez toga.

nasvasta

Debelo su zaradili za toljage.

Gost

Zali boze titule primadona! Primadona koja sije uvrede protiv ljudi koji nisu cak ni njeni sugradjani. Popij apaurin, bolje ti je.

Леми

Управо ове ријечи и начин размишљања још један су од показатеља да заједничког живота са муслиманима и њиховим подрепашима нема. Карта је једини могући сценарио у будућности.

Knez

Потлачена такозвана дама делу лекције ничим изазвана,вез укуса и политучког знања,па мирише нс исламофобију.

klk

odlicna je gospodja Margit

/ Najnovije