Tajna kuhinje: Evo kako da vam tijesto za pitu uvijek ispadne savršeno
Radiosarajevo.ba
Jedna korisnica društvenih mreža podijelila je na Facebooku recept tijesta a pitu koje uvijek ispadne kako treba.
Tijesto koje pravi uvijek ide na isti način, poručila je.
Za recept je potrebno:
Teško povrijeđena pješakinja u nesreći u Sarajevu: Za volanom Porschea bio policijski službenik
- 600g brašna,
- 6 kašika ulja,
- kašika soli i
- 300–350 ml mlake vode
Za sirnicu u nadjev stavlja domaći sir koji sama napravi, jaja, pavlaku, malo ulja i malo soli. Jufku možete filovati po želji: mesom, zeljem, tikvicom...
Spoj jednostavnih sastojaka daje pitu koja se uvijek prva pojede sa stola. U nastavku pogledajte način pripreme:
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.
/ Najčitanije
/ Komentari
Prikaži komentare (0)