Transformacija tijela: Pogledajte kako doći do savršenih trbušnjaka

0
Radiosarajevo.ba
Transformacija tijela: Pogledajte kako doći do savršenih trbušnjaka
Foto: Printscreen / Chloe Ting objašnjava vježbe

Pandemije koronavirusa mnogima je promijenila stare navike a mnogi ljudi izgubili su želju da vježbaju.

Osim toga, mnogima su se također "zalijepili" kilogrami a neki su tu činjenicu upravo iskoristili kako bi se proslavili, piše Prva.rs.

Naime, Chloe Ting iz Melbourna došla je na ideju da na svom YouTube kanalu postavlja snimke vježbi, koje svako može da radi u udobnosti svog doma.

Dok je bila u karantinu u Los Angelesu, Chloe je na svom Instagram profilu postavljala snimke kratkih vježbica, koje su joj pomogle da svoje tijelo dovede do savršenstva.

chloe ting iz melbournea - undefined

Foto: Printscreen: Chloe Ting i vježbe na YouTube-u

Da bi motivisala žene da vježbaju baš kao i ona, osmislila je kratak trening koji za samo 14 dana dovodi do prave transformacije tijela.

Video pod imenom “Stvorite trbušne mišiće za samo dvije sedmice” pregledan je čak 370 miliona puta. Ako želite da ojačate mišiće, dobijete trbušnjake i vitak struk, potrebno je da se pridržavate savjeta iz videa.

Ugodna temperatura u sobi i prostirka na podu dovoljni su da se dođe do rezultata. Ukoliko ste uporni i istrajni ni rezultati sigurno neće izostati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije