Nevjerovatna promjena: Sin Lepe Brene smršao skoro 40 kilograma - objavio fotografije

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna promjena: Sin Lepe Brene smršao skoro 40 kilograma - objavio fotografije
Foto: Instagram / Lepa Brena sa sinovima

Porodica Lepe Brene okupila se u beogradskom hotelu Crowne Plaza kako bi podržala promociju nove kolekcije njezinog modnog brenda Lady B. Na promociji su prisustvovali Brena, njezin suprug Boba Živojinović, sin Viktor i posinak Filip sa suprugom Aleksandrom Prijović.

Posebna pažnja privučena je upravo zbog Viktora, koji je primjetno smršao. Viktor, koji je ranije imao problema s prekomjernom težinom, navodno je imao 160 kilograma.

Međutim, u posljednjim mjesecima odlučio se zdravije hraniti i redovito vježbati. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram podijelio vijest da je izgubio više od 36 kilograma te ponosno pokazao razvijene mišiće na rukama.

Lopovi u Zagrebu raznijeli bankomat, građane probudila snažna eksplozija

Lopovi u Zagrebu raznijeli bankomat, građane probudila snažna eksplozija

“Vjeruj u sebe, -36 kilograma”, napisao je Viktor na svom Instagramu uz fotografiju iz teretane.

Inače, Brena i njen suprug Boba imaju i 31-godišnjeg sina Stefana, koji je kao dijete bio otet ispred njihove porodične kuće.

Otmičari su tada zahtijevali otkupninu od dva i pol mliona njemačkih maraka, priopćivši ovu zahtjevnu poruku putem uznemirujućeg pisma.

Pismo je, između ostalog, upućivalo prijetnje, ukazujući na to da će Stefana pronaći mrtvog ako otkupnina ne bude isporučena.

Brena i njen suprug nisu prijavili ovu otmicu jer su strahovali za život svog djeteta. Do danas, identitet osoba koje stoje iza otmice Stefana ostaje nepoznat.

Na predstavljanju nove kolekcije njegove majke, Stefan se nije pojavio, čime se izdvojio kao jedini član uže porodice koji nije prisustvovao događaju, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije