Neugodno priznanje Tarika Filipovića: "To je, vjerujte mi, kao da poljubite zid"

0
Radiosarajevo.ba
Neugodno priznanje Tarika Filipovića: "To je, vjerujte mi, kao da poljubite zid"
Foto: Instagram / Tarik Filipović

Glumac i voditelj Tarik Filipović nedavno je ušao u svijet TikToka otvaranjem profila pozorišta Kerempuh, gdje oduševljava svoje pratitelje pričama o svojoj iznimnoj glumačkoj karijeri i intrigantnim detaljima vezanim uz svijet glume. Uživa u dugogodišnjem bračnom zajedništvu sa suprugom Lejlom već 15 godina, a nedavno je podijelio svoja zapažanja i iskustva o snimanju romantičnih scena.

Tako se osvrnuo na scene ljubljenja između glumaca

"Kad dobiješ neku scenu ljubljenja ili erotsku scenu, onda su uvijek oni komentari 'Joj, što ti glumci sve moraju raditi', ali kad imaš povjerenja u partnera ili partnericu, to je vjerujte mi kao da poljubite zid. Znači vi imate neku svoju emociju, prizovete neku svoju dragu osobu. Isto vam je poljubili zid ili tu osobu, a na vašem licu se vidi da beskrajno uživate. To su male glumačke tajne, ali nema tu emocije. Barem je ja nikad nisam doživio, nikakav leptirić u trbuhu", izjavio je Tarik.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Tarik Filipović nedavno je s obožavateljima podijelio nezaboravno iskustvo koje se dogodilo na pozornici tokom zajedničke predstave s glumicom Mijom Begović. U predstavi Ne hodaj gola naokolo, dok su zajedno igrali glavne uloge, došlo je do neočekivanog incidenta koji se i danas urezao u Tarikovo sjećanje, piše Direktno.

"Imao sam navlaku na prednjem zubu, stavili su mi privremeni. U prvoj minuti predstave nešto sam joj rekao, a zub je odletio. Ona je doživjela pravi šok. Brzo sam pokupio zub, malo ga obrisao o košulju i vratio. Mia me gledala cijelu predstavu i rekla je, "Ja kad umrla nisam, ja bih se onesvijestila". Ali, evo, to je nešto što glumac izgura", priznao je Tarik.

@kazaliste_kerempuh

Što Tarik kaže o scenama ljubljenja? @Tarik Filipović #kerempuh #samosatira #zabava #fyp #fypシ #gluma #zagreb #kazaliste #zezancija #satira #komedija

♬ original sound - Kerempuh

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije