Dino Merlin u beogradskoj Areni: "Imam samo jednu istinsku želju..."

1
Radiosarajevo.ba
Dino Merlin u beogradskoj Areni: "Imam samo jednu istinsku želju..."
Foto: Anadolija / Dino Merlin oduševio sve u Beogradu

Na početku četvrtog koncerta u Štark Areni, i poslednjeg u nizu za ovu godinu u Beogradu, Dino Merlin je održao emotivni govor.

Srbijanskoj publici je rekao da mu je nedostajala ovih osam godina, koliko se nisu vidjeli.

"Mogu vam reći da se super osjećam. Dugo nismo bili tu, prije osam godina i rekao sam već prije da je to ogroman period. Nedostajali ste mi. U međuvremenu svašta se dešavalo i u vašem i u mom životu, naravno, vrijeme teče. Od svih tih događaja, svega što sam prošao, kad sve saberem i oduzme, najvažnije što se u mom životu desilo je to da sam postao dedo ili kako vi kažete deda. To je jedna velika radost, želim svima da dočekaju to, to je nešto posebno", rekako je kroz osmijeh Merlin.

U povodu 9. maja svečani koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Evo kako doći do karata

U povodu 9. maja svečani koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Evo kako doći do karata

Kako kaže, mnogo želja u životu je ostvario, skoro sve, ali ipak postoji još nešto što istinski želi.

"I obzirom da sam relativno, eto, 'ajde, uspješan čovjek pa nemam više tolikih želja, sve sam to nekako skoro ostvario, ali imam jednu želju, istinsku, da taj moj unuk raste i živi u miru s vama, s vašom pjesmom, s vašim mislima. Da gradi jedan fini svijet, bolji svijet, da se takmiče dobro, da budu dobri gradivni elementi društva, da su u miru sa svojim porodicama i komšijama i da tako prenesu i na nove generacije, neku poruku u neku bolju budućnost. On ima tri i po godine i nije mogao da dođe, ali već on priča i pjeva. Znate šta on najviše voli, nevjerovatno, svi istu pjesmu. Ovu pjesmu koju i vi mnogo volite i uvijek je pjevate glasno i strasno. I obzirom da on nije mogao da dođe, ali je jako zainteresovan da čuje kako vi to pjevate, hoćemo li zajedno?", rekao je Merlin i zapjevao numeru Da šutiš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije