Instag/ Indira sa suprugom trenira kod kuće: Pozivaju ljude da im se priključe

20. 03. 2020. u 09:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 26

Indira Levak ne odmara ni u karanteni. Poznata hrvatska pjevačica sa svojim suprugom Miroslavom Levakom odlučila je dane provoditi radeći na svom izgledu i formi.

Da je kondiciju i liniju moguće održavati i kod kuće, oni dobro znaju, ali sada je par svoja iskustva odlučio podijeliti javno i pomoći ljudima da se lakše nose s tjeskobom koju može izazvati samoizolacija ili izbjegavanje socijalnog kontakta s drugim ljudima.

“Idemo zajedno vježbati kod kuće! Dragi moji, nemojte klonuti duhom, nikada nam nije bilo potrebnije okrenuti se sebi i raditi na duhu i tijelu! A to je najlakše vježbanjem”, poručila je Indira uz 10-minutnu snimku treninga.

Iako trening traje samo deset minuta, Miroslav je otkrio da nije nimalo lagan.

“Pokušat ćemo raditi sve mišićne skupine, potrebno vam je dva kvadrata doma, parket i neka prostirka da vam ne bude hladno”, pojasnio je u uvodu pa dodao da je njegov trening namijenjen svim dobnim skupinama.

“Neće biti nikome preteško, a ni prelagano, bitno je da budemo fit i najljepša nacija što i zaslužujemo”, kazao je pa se bacio na posao.

Svaka vježba koju je pokazao izvodi se 20 sekundi. Sve počinje zagrijavanjem koje ne smijete preskočiti.

“Zagrijavanje je vrlo jednostavno. Treba razgibati zglobove, ramena. Zagrijavanje traje dvije minute i ne ulazi u desetominutni trening. Jako je bitno disanje”, poručio je.

Trening je počeo čučnjevima, iskoracima, koracima u stranu, pa su uslijedile vježbe za stražnjicu, plank, sklekovi i trbušnjaci. Miroslav je svaku vježbu detaljno pojasnio, a pjevačica je to strpljivo demonstrirala.

NEMA KOMENTARA