Kim Kardashian poslala strogu poruku obožavateljima: Ostanite kod kuće!

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian poslala strogu poruku obožavateljima: Ostanite kod kuće!
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian West pozvala je svoje fanove da “ostanu kod kuće” tokom epidemije. Kim je poslala strogu poruku svojim obožavateljima, posebno onima koji su “mladi i zdravi”.

Na Instagramu je tražila od njih da brinu o zdravlju i sigurnosti drugih tako što će ostati kući.

"Molim sve, posebno ljude koji su mladi i zdravi, molim vas da shvatite direktivu da ostanete kući ako se brinete o zdravlju i sigurnosti svoje mame, oca, baka i djedova, sestara, braće, djece i zajednice. A ako napuštate dom zbog odlaska na posao, pribavljanja potrebne hrane i osnovnih potrepština, da biste posjetili doktora ili da pomognete nekome kome je potrebno, molim vas, nemojte zanemariti ozbiljnost upozorenja da ostanete unutra da zaustavite širenje ovog virusa", napisala je Kim.

Nastavila je podsjećati ljude da virus ne diskriminira i može zaraziti bilo koga.

Također je podijelila drugi post korisnih savjeta za zaustavljanje širenja koronavirusa, uključujući i to da ljudi peru ruke redovno, izbjegavaju okupljanja i drže se najmanje šest metara dalje od drugih ljudi.

Kim Kardashian  - undefined
Foto: Instagram

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije