Da li možete prepoznati ove slavne ličnosti nakon njihovih transformacija?

0
Radiosarajevo.ba
Da li možete prepoznati ove slavne ličnosti nakon njihovih transformacija?
Foto:PrtSc / Oprah Winfrey

Poznate osobe redovito prolaze kroz ogromne transformacije. Bez obzira radi li se o filmskoj ulozi ili zato što oni sami rade s timom osobnih trenera, stilista itd.

Pogledajte transformaciju sljedećih javnih ličnosti:

Adele 

Adele  - undefined

Foto:PrtSc: Adele

Britanska pjevačica Adele godinama je na vrhu ljestvice s pjesmama poput Rolling in the Deep, Hello i Someone Like You. Pjevačica je uvijek bila iskrena u vezi sa svojom težinom. Međutim, u proljeće 2020. godine, pjevačica je obožavatelje zaprepastila slikom na Instagramu, na kojoj je izgubila prilično kilograma.

Njezin bivši lični trener, Pete Geracimo, rekao je da pjevačici nikad nije bio cilj da postane 'mršava'.

Shia Labeaouf

Rođen 1986. godine, glumac je sa dvanaest godina imao uloge u nekoliko filmova i TV emisija. 2007. imao je veliku pauzu, između ostalog i s filmom Disturbia.

Shia Labeaouf - undefined

Foto:PrtSc: Shia Labeaouf

Oprah Winfrey 

Naravno, svi znamo Oprah Winfrey kao bivšu voditeljicu popularne emisije Oprah. Tokom godina bila je vrlo otvorena prema svojoj borbi s gubitkom kilograma. 

Tokom godina, Oprah Winfrey je nekoliko puta izgubila i povratila značajnu količinu kilograma. Budući da je bila u centru pažnje zahvaljujući svojoj ulozi voditeljske voditeljice talk showa, i ona je redovno bila na udaru kritika. 

Oprah Winfrey  - undefined

Foto:PrtSc: Oprah Winfrey

Natalie Portman

Glumica Natalie Portman takođe ima iskustva u značajnim fizičkim promjenama za filmsku ulogu. Amerikanka je maestralno igrala u filmu Crni labud, za koji je između ostalog nagrađena i Oskarom. Međutim, morala je naporno raditi za svoju ulogu balerine.

Natalie Portman - undefined

Foto:PrtSc: Natalie Portman

50 cent

Reper 50 Cent (pravo ime: Curtis Jackson) aktivan je i kao glumac. Svi ga poznajemo kao osobu koja se može vidjeti kako trči na traci za trčanje i visi sa stropa u muzičkom spotu jednog njegovog prvog velikog hita In Da Club. Ali za ulogu pacijenta sa rakom u filmu Sve stvari padaju, Jackson se morao oprostiti od mišića. Takođe je pretrpio još jednu izuzetnu promjenu.

Za ulogu u filmu All Things Fall Apart reper je morao izgubiti značajnu količinu kilograma. To je zato što je igrao nadarenog igrača američkog nogometa, koji mora drastično revidirati svoje snove i ciljeve u životu nakon što mu je dijagnosticiran rak. Za tu ulogu je smršavio oko 24 kilograma.

50 Cent - undefined

Foto:PrtSc: 50 Cent

 

Kristen Stewart

Glumica Kristen Stewart takođe je veliki dio svog djetinjstva provela u centru pažnje. Na primjer, započela je s devet godina s malom ulogom u Disneyevom filmu. Na kraju je ostvarila popularnost kao Bella Swan u filmovima Sumrak

Kristen Stewart - undefined

Foto:PrtSc: Kristen Stewart

Nekoliko godina poslije pojavila se sa potpuno drugačijom frizurom te se u međuvremenu izjasnila kao biseksualac. Glumica je za magazin Elle rekla da je imala puno problema s pritiskom i pažnjom koju je dobila kao Bella Swan..

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije