Polusestra Meghan Markle šokirala javnost svojim izjavama ali i porukom za slavni par

1
Radiosarajevo.ba
Polusestra Meghan Markle šokirala javnost svojim izjavama ali i porukom za slavni par
Print Screen / Samantha, Meghan Markle, princ Harry

Samantha Markle, 56-godišnja polusestra 39-godišnje vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, izjavila je kako 36-godišnji princ Harry i njegova supruga trebaju stručno savjetovanje.

Naime, ranije ovog mjeseca optužila ih je za širenje laži, a sada je u razgovoru s novozelandskom novinarkom Heather Du Plessis-Allan upitana hoće li ona i njezin otac, Thomas Markle jednog dana moći oprostiti vojvotkinji, piše The Sun.

"Iskreno, mislim da to nije realno, pogotovo kada imate posla s narcisom koji nije sposoban za empatiju, grižnju savjesti ili sramotu', rekla je Samantha o mogućnosti da popravi vezu s Meghan. Što se tiče njihovog oca, Samantha je rekla da bi voljela da se na neki način opet zbliži s Meghan prije nego što umre.

'Da se ispričala, vjerojatno ne bi bilo iskreno, ali bilo bi sjajno kad bi mu barem to napravila', rekla je Samantha. 'Čak i ako to ne bi bilo iskreno, samo da on dobije neki osjećaj ljubavi, čak i ako to nije stvarno. U njegovim bih godinama samo volio da osjeti trenutak sreće i uzvraćanja", dodala je.

Samantha je nastavila razotkrivati nekoliko Meghaninih i Harryjevih tvrdnji koje su iznijeli u devedesetominutnom intervjuu na CBS-u s Oprah Winfrey. Kao odgovor na Meghaninu tvrdnju da Samanthu nije vidjela 19 godina, Samantha je podsjetila slušatelje na fotografiju sa svoje mature 2008. godine na kojoj se vide polusestre zajedno. Također je tvrdila da je Meghanina objava da su se ona i Harry vjenčali tri dana prije njihove televizijske kraljevske ceremonije vjenčanja također bila laž.

U ovom je trenutku Samantha podijelila zabrinutost zbog svoje otuđene sestre i njenog supruga, napominjući da bi vojvoda i vojvotkinja od Sussexa mogli imati koristi od terapije.

Samantha je pretpostavila da brak Meghan i Harry neće dugo trajati. Meghan (39) je trenutno trudna s drugim djetetom.

"Pogledajte statistiku i vjerovatnost. Toliko podijeljena porodica ne može izdržati. Britanska kraljevska porodica je rastrgana. Naneseno je toliko štete, toliko prijevara, toliko je slomljenih srca, i neću reći da to nije namjerno. U cijelu priču uključena su i djeca. To je vrlo ozbiljno. Dajem im šest mjeseci", izjavila je polusestra Meghan Markle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije