Neočekivano, pojavio se dio intervjua s Meghan koji nije emitiran...

0
Radiosarajevo.ba
Neočekivano, pojavio se dio intervjua s Meghan koji nije emitiran...
CBS / meghan Markle i Oprah Winfrey

Intervju Meghan i Harryja kod Oprah Winfrey izazvao je veliku pažnju svjetske javnosti.

U međuvremenu su se pojavili neemitirani isječci iz intervjua, a veliki broj ljudi na Twitteru tvrdi da su ti dijelovi namjerno izbačeni kako bi Meghan i Harryja prikazali u pogrešnom svjetlu, piše CBS.

Odgovarajući na pitanje o tome trebaju li članovi kraljevske porodice biti spremni na to da će izgubiti privatnost, Meghan je odgovorila: "Mislim da svako ima osnovno pravo na privatnost. Osnovno. Ne govorimo ni o čemu što niko drugi ne bi očekivao", kazala je.

"Ako na poslu na stolu imate fotografiju svog djeteta, a vaš saradnik kaže: 'O, bože, vaše je dijete tako slatko. Mogu li uzeti vaš telefon da vidim sve slike vašeg djeteta?', odgovor je NE. Ovo je slika koju dijelim s vama", kazala je Meghan i pojasnila da ako podijelite jednu fotografiju djeteta na društvenim mrežama to ne znači da neko ima pravo fotografirati dijete bez dozvole.

"Nema nikoga ko bi na Instagramu ili na društvenim mrežama rekao: 'Budući da sam podijelio ovu jednu sliku, to vam daje pravo da dobijete cijeli moj fotoaparat. Samo naprijed i pregledajte ga.' Nitko to ne bi želio. Dakle, riječ je o granicama. I riječ je o poštovanju", zaključila je vojvotkinja od Sussexa u odgovoru koji nije emitiran.

Snimak ovog odgovora objavljena je na Twitteru i pokupio je veliki broj lajkova.

"Jako sam razočaran što je ITV emitirao uređenu verziju intervjua. Ovaj isječak čini da Meghan izgleda normalno, jer ona to i jest! Ovo je smiješno. ITV je emitirao prilog koji nije bio naklonjen Meghan i Harryju.", napisao je korisnik koji je podijelio snimak.

ITV je emitirao istu verziju intervjua kao i CBS, a s obzirom na to da je cijeli intervju trajao više od tri sata, bilo je dijelova koje je trebalo rezati.

"U procesu uređivanja ovih tri sata i 20 minuta na sat i 25 minuta, rekla sam svom timu, 'Najvažnije pitanje na koje treba odgovoriti ovdje i o čemu će ova emisija biti je - zašto su otišli?'", pojasnila je Oprah za CBS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije