Udovica nije znala za tajnu oporuku: Kome je slavni voditelj ostavio novac?

0
Radiosarajevo.ba
Udovica nije znala za tajnu oporuku: Kome je slavni voditelj ostavio novac?
Foto: EPA-EFE / Larry i Shawn King

Uovica Larryja Kinga, Shawn King (61) tvrdi da nije znala za tajnu oporuku koju je napisao prije smrti, a u kojoj piše da sav svoj novac ostavlja djeci.

Naime, King je 2019. u oktobru dodao u oporuku da se u slučaju njegove smrti 2 miliona dolara dijeli jednako na njegovo petero djece. To se dogodilo dva mjeseca nakon što se rastao od supruge Shawn koja sada tvrdi da će ići na sud osporavati oporuku, jer je uvjerena da je netko na njega utjecao za vrijeme pisanja oporuke. Prvu, kaže, su napisali zajedno 2015. godine.

"Još uvijek postoji ta oporuka i još uvijek je valjana", rekla je Shawn.

Larry i Shawn King  - undefined

Foto: EPA-EFE: Larry i Shawn King

Situacija s njegovim nasljedstvom već je bila komplicirana i prije voditeljeve smrti, jer je King u oporuku uključio i svoje dvoje djece koji su preminuli 2020. u razmaku od godine dana. Još više je komplicirano jer Kingov razvod od Shawn nije bio finaliziran kada je preminuo.

Shawn je dodala da su iznenađeni i njihovi sinovi Chance i Cannon , koje su dobili u braku, koji je trajao čak 22 godine, najdužem braku voditelja koji je pred oltar vodio više žena, prenosi Večernji list

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije