Slavni muzičar podijelio je fotografiju sa kćerkom i opisao svoju borbu s tumorom

0
Radiosarajevo.ba
Slavni muzičar podijelio je fotografiju sa kćerkom i opisao svoju borbu s tumorom
PrtScr / Tom Parker

Zvijezda britansko-irskog boy benda ''The Wanted'' Tom Parker u oktobru prošle godine podijelio je tužnu vijest da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, a otkrio je kako tumor nije moguće operirati.

"Još uvijek sam u potpunom šoku, toliko je toga što se mora prihvatiti", rekao je tada glazbenik za OK Magazin.

Parker je sada podijelio fotografiju sa svojom kćeri Aurelijom i objasnio kako se pomirio s otpadanjem kose, a otkrio je da mu to nije bio lak proces.

"Prihvaćanje. Budući da sam bio u javnosti od svoje 21. godine, izgled mi je uvijek bio važan. Imao sam mnogo različitih frizura, i onu ludu plavu koju je moja supruga mrzila. Kad sam započeo liječenje, kosa mi je počela ispadati, pa sam nakon jutra u bolnici došao kući i rekao supruzi da mi obrije glavu", započeo je Parker u svojoj objavi.

"Tog se živo sjećam, osjećao sam se kao da mi oduzima dio mene kad sam vidio kako kosa pada na pod. Bilo je suza", napisao je muzičar i priznao da dugo nije javnosti htio otkriti svoju ćelavu glavu jer se brinuo da će to biti poput simbola s kojim će se on prikazivati u javnosti.

"Prvih par mjeseci nosio sam šešire jer mi je bilo neugodno zbog svog izgleda. Znam da zvuči glupo da muškarca toliko smeta ćelavost kad se suočavam s toliko ozbiljnijih stvari, ali meni se činilo kao da nosim značku ćelavosti koja vrišti: "IMAM RAK", kazao je i dodao da je sada napokon prihvatio takav izgled.

"Prihvatio sam svoju ćelavost i sada s ponosom nosim ovaj izgled. To je trofej onoga što sam svladao i što tek trebam pobijediti", završio je u objavi Parker, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije