Mahir Mešalić: 'Lideri Trojke otišli da se poklone Dodiku'

12
Radiosarajevo.ba
Mahir Mešalić: 'Lideri Trojke otišli da se poklone Dodiku'

Zastupnik DF-a u Federalnom parlamentu Mahir Mešalić oglasio se na svom X profilu nakon sastanka vladajuće koalicije na nivou Bosne i Hercegovine.

Objavu Mahira Mešalića prenosimo u cijelosti:

"Lideri SDP-a, NiP-a i Naše stranke su ponovo otišli da se poklone Dodiku, ovaj put na njegovom imanju u Bakincima, selu kod Laktaša, možda da okaleme koju voćku dok se Dodik ne dogovori sa Čovićem.

Novo upozorenje meteorologa. U Bosnu i Hercegovinu stižu pljuskovi praćeni gradom i jakim vjetrom

Iz destilerije i podrumskih kafanskih prostorija su prešli na znanje-imanje i u pravilu, poslije ovakvih sastajanja sve je manje države Bosne i Hercegovine.

Bilo koji sastanak sa Dodikom i Čovićem koji je ovako sakriven od javnosti vodi u nova popuštanja ovom dvojcu koji oni nazivaju 'kompromis' pogotovo što su na stolu krucijalna pitanja poput izmjena Izbornog zakona BiH, Ustavnog suda BiH, Istočne i Južne interkonekcije, reformski zakoni koji se traže na evropskom putu.

Nermin Ogrešević: 'Ko je sumnjao da će Dodik izgurati svoje?'

Lideri tkz. "Trojke" su nažalost shvatili koaliciju sa SNSD i HDZ kao ljubavni trougao i obavezu da sada moraju i na privatnim imanjima i po kućama da se sastaju te da time stalno iskazuju lojalnost i poslušnost".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak