Mahir Mešalić: 'Lideri Trojke otišli da se poklone Dodiku'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Kao i šef mu, foteljaški ušuškan, Mešalić moralizira. A nakon ove dubokoumnosti koja ništa ne košta, a još manje znači, u niskom startu, zajedno sa šefom, u stilu sprintera, pa po još jedno mišljenje i na poklonjenje Trezor-efendiji!

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

***

Ne dajmo vreće zlata našeg Begovata!

333

Valjda im zao sto oni i SDA vise nemaju priliku da se poklanjaju Dodiku i Covicu. Ma ovo je sve divno za gledati, rasciscavanje politicke scene ce biti puno zahebanije nego sto iko od aktera u ovom momentu moze i da pomisli. Licno mislim da 95% politicke "elite" nece ovo sve prezivjeti. Kraj jedne ere, i mnogo toga sto je ona porodila. I falim te boze.

Samke

Lijepe riječi su ukras!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Valjda im zao sto oni i SDA vise nemaju priliku da se poklanjaju Dodiku i Covicu. Ma ovo je sve divno za gledati, rasciscavanje politicke scene ce biti puno zahebanije nego sto iko od aktera u ovom momentu moze i da pomisli. Licno mislim da 95% politicke "elite" nece ovo sve prezivjeti. Kraj jedne ere, i mnogo toga sto je ona porodila. I falim te boze. ka 333 Kako kaže ona starovremenska izreka"iz tvojih usta u Božje uši". Krajnje je vrijeme da se dogodi to čišćenje: mentalno, etičko i ekološko!

Bankar

Mahire, pravi su ti to podanici. Jedino trezor efendija moze da se Miletu suprostavi.

Asker

Al mi samo nije jasno sta prenosite ovog buzdovana,hebe mi se za trojku,al ova ****a kao sdadf ne moze biti gore. Ovaj vepar i onaj zahoragic ogqvno odvratni.

Ja1

Ja se samo nadam da je u ovoj drzavi ostalo dovoljno pametnih ljudi da ne nasjedaju na ove stalne spinove sdfa. Moras biti ili zlonamjeran ili prava lujka da povjerujes ovakvim ljigavcima kao sto je ovaj

Ralle

***

Opa Đurđa

Otišli po sledovanje Đedove rakije. Jebu Mile i Dragan, ne vade ga.

KOMENTAR

Naravno da su otisli. Rekao je Dodik da ima slike i stenogram iz Dubaija!! Sta ste ocekivali??

/ Najnovije