Sjećate se djevojke koja je gurnula drugaricu s mosta: Saznala je kaznu i rasplakala se

Radiosarajevo.ba
Sjećate se djevojke koja je gurnula drugaricu s mosta: Saznala je kaznu i rasplakala se
Foto: Daily Mail / Taylor Smith na sudu

Djevojka koja je prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu s mosta rasplakala se na Sudu kad joj je određen dvodnevni pritvor i 38 dana društveno-korisnog rada, piše Daily Mail. 

Mogla je ubiti: Prijateljica gurnula djevojku s mosta

Tinejdžerka iz Washingtona Jordan Helgerson mogla je poginuti nakon što ju je u rijeku Lewis prošle godine prijateljica. Na snimku se vidi 16-godišnja djevojka koja stoji s "pogrešne" strane ograde i premišlja se da li da skoči s mosta visokog 60 stopa (20 metara).

Sudija Darvin Zimmerman obrazložio je svoju odluku kazavši kako bi Taylor Smith trebala provesti dva dana u zatvoru zbog ozbiljnih povreda koje je nanijela prijateljici.

Oporavlja se djevojka koju je prijateljica gurnula s 15 metara visokog mosta

Podsjećamo, kada je Jordan Holgerson (16) sa svojim je prijateljima otišla do mosta Moulton Falls u američkom gradu Yacolt u saveznoj državi Oregon kako bi, poput mnogih avanturista, skočila s 15-metarskog mosta u rijeku Lewis koja ispod njega teče, nije mogla ni pomisliti da će je njena prijateljica, u šali, gurnuti s mosta.

Iako se suočavala s kaznom od godinu dana zatvora i 5.000 dolara, prihvatila je nagodbu prema kojoj će dobiti znatno nižu kaznu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije