Srbijanac u Makarskoj: 'Rekli su mi ne idi skupo je, ali ovdje su cijene iste. Ovo je raj'

0
Radiosarajevo.ba
Srbijanac u Makarskoj: 'Rekli su mi ne idi skupo je, ali ovdje su cijene iste. Ovo je raj'
Foto: Arhiv / Ilustracija / Makarska

"Prvi put ljetujem u Makarskoj, Hrvatska. Milion ljudi mi je reklo ne idi, skupo je, pazi šta pričaš", započeo je na društvenim mrežama objavu čovjek iz Srbije koji se potpisao kao Dr Radiolog.

On je objavio niz fotografija s odmora u Makarskoj, restorana i lokala koje je posjetio te plaža na kojima se okupao.

"Spoj svih mora na kojima ste ikad bili. Ta opuštenost, ta boja, naslikani borovi, ma nestvarno i potrebno za vidjeti. Rivijera me podsjeća na Crnu Goru, ali nigdje nema privatnih plaža sa suncobranima do mora. Staviš peškir i možeš ići gdje želiš. Nikad nisam vidio čišću vodu", opisao je Srbijanac svoj boravak.

Klafurić: Meč na Koševu dolazi u dobrom trenutku za nas

Klafurić: Meč na Koševu dolazi u dobrom trenutku za nas

Kako je otkrio, cijene su u Makarskoj iste kao i u Beogradu.

"Ne znam šta je ovdje skupo kad su cijene iste. Za mene je to sramota i stid. Cijene u trgovini pored apartmana su iste kao i kod nas. Nestvarno je u kakvoj zabludi živimo - dodao je.

Otkrio je kako ovdje "niko nikoga ne gleda ni pet posto".

"Od čega da se čuvam? Stranca ima iz svih zemalja. Nije ih briga ko se kako obukao, ko ima veće grudi i usta. Ovdje je raj. Ovo mi je prvi dan i utisci su nevjerovatni", poručio je, prenose 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije