Užas u Hrvatskoj: Kamerom skrivenoj u termos boci snimao djecu na plaži

3
Hina
Užas u Hrvatskoj: Kamerom skrivenoj u termos boci snimao djecu na plaži
Foto: Triprabbits / Plaža Mulini u Istri

Rovinjska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv 63-godišnjeg kanadskog državljanina za iskorištavanje djece za pornografiju, a utvrđeno je da je muškarac u naturističkom kampu kod Rovinja snimao djecu kamerom sakrivenom u termos boci.

Iz Policijske uprave istarske danas je saopšteno da su gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primjetili muškarca koji se zadržavao kod bazena s toboganom gdje su se igrala djeca, a kod sebe je imao mobilni telefon i termos bocu.

Njegovo ponašanje pobudilo je sumnju kod gostiju, a kada su mu prišli, muškarac je počeo da bježi. Gosti kampa uspjeli su da ga zaustave i pozvali su policiju, a policijski službenici uhapsili su muškarca zbog sumnje da je snimao nagu djecu.

Isak odgovorio Cvijanović: "Ženo s američke crne liste, poznata si kao političarka sklona lažima"

Isak odgovorio Cvijanović: "Ženo s američke crne liste, poznata si kao političarka sklona lažima"

"Prilikom bjekstva on je pao i lakše je povrijeđen", navodi se u policijskom saopštenju.

Policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli mobilni i kameru koja je bila sakrivena u termos boci, pa su na osnovu naloga nadležnog suda obavili pretrage i pronašli inkriminišući sadržaj.

Pretraženo je i vozilo, njemačke registarske oznake, koje je 63-godišnjak koristio, pa su prilikom pretrage vozila policijski službenici pronašli i oduzeli tablet, uređaje za čuvanje multimedijalnih sadržaja s USB priključcima i druge predmete koje će pregledati narednih dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije