Horor: Uhapšen Austrijanac koji je na plaži u Hrvatskoj snimao nagu djecu

1
Hina
Horor: Uhapšen Austrijanac koji je na plaži u Hrvatskoj snimao nagu djecu
Foto: FAH / Hrvatska policija, Ilustracija

Rovinjska policija privela je u ponedjeljak 29. maja, 63-godišnjeg austrijskog državljanina koji je mobitelom na plaži fotografirao nagu djecu i kazneno ga prijavila zbog iskorištavanja djece za pornografiju, obavijestila je istarska policija.

U policiji kažu da su u ponedjeljak oko 15.20 sati gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana.

Naime, muškarac je mobitelom snimao nagu djecu, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, muškarac je počeo bježati.

Radončić: 'Bakir Izetbegović brani Novalića zbog Sebije'

Radončić: 'Bakir Izetbegović brani Novalića zbog Sebije'

Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policije koja je muškarca uhapsila i privela u stanicu. Osumnjičeni je u događaju lakše povrijeđen.

Kako bi pronašli predmete koji se povezuju s kaznenim djelom policija je, uz sudski nalog, pretražila prostor, vozilo i mobitel koji je koristio i pronašla inkriminirajući sadržaj.

Austrijanac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u utorak navečer 30. maja, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije