Pogledajte mjesto gdje su navodno snimili nestalu djevojčicu Danku (2)

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte mjesto gdje su navodno snimili nestalu djevojčicu Danku (2)
Foto: Kolaž / Danka Ilić (2) snimljena u Beču?

Austrijska policija još uvijek intenzivno traga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) u Beču, koristeći dostupnu tehnologiju kako bi potvrdili identitet djevojčice na snimci koja bi mogla biti ona.

Reporter 24sata Emirat Asipi izvještava s mjesta događaja gdje je navodno snimljena nestala Danka. Traganje za djevojčicom traje već osam dana, a područje na kojem je navodno nestala prekriveno je sigurnosnim kamerama, što olakšava policijsku istragu.

Austrijska policija je ispitivala muškarca koji je snimio video djevojčice slične Danki, ali ističu kako prioritet ostaje pronalazak djevojčice sa snimke, kao i dvije ženske osobe u njezinu društvu.

Adna Helić prozvala "kolege" koji su je otpratili nakon hapšenja: Kakva komedija od ljudi

Adna Helić prozvala "kolege" koji su je otpratili nakon hapšenja: Kakva komedija od ljudi

Ranije su istaknuli da ne mogu sa stopostotnom sigurnošću potvrditi je li djevojčica na snimci zapravo Danka te da rade na identifikaciji koristeći dostupnu tehnologiju.

Traganje za nestalom djevojčicom i dalje je u toku, a austrijska policija nastavlja s intenzivnim naporima kako bi pronašla Danku Ilić i osigurala njezinu sigurnost.

Pogledajte video:

24sata u Beču: Nestala Danka (2) navodno je snimljena na ovoj stanici Reporter: Emirat Asipi

Posted by 24sata on Tuesday, April 2, 2024

Podsjetimo, mala Danka nestala je u utorak oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije