Oglasila se majka Danke Ilić (2): Evo šta je rekla nakon što je pogledala snimak iz Beča

1
Radiosarajevo.ba
Oglasila se majka Danke Ilić (2): Evo šta je rekla nakon što je pogledala snimak iz Beča
Foto: Facebook / Miloš i Ivana Ilić

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje. 

Majka nestale djevojčice, Ivana Ilić, otkriva za Nova.rs da li je pogledala snimak na kome je navodno djevojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

EU 20 godina nakon velikog vala proširenja: Da li je spremna za primanje novih članica?

EU 20 godina nakon velikog vala proširenja: Da li je spremna za primanje novih članica?

"Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga“, navodi potištena Ivana.

Ivana otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je vještačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

"Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana.

Majka Danke (2) prije i poslije nestanka djevojčice guglala riječ 'granični prijelaz'

Majka Danke (2) prije i poslije nestanka djevojčice guglala riječ 'granični prijelaz'

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dijete, Ivana kaže da jeste.

"Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smijem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete“, navodi majka nestale Danke.

Podsjetimo, mala Danka nestala je u utorak oko 13.45 sati i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije