Drama na Kosovu: Zapaljen Centar za registraciju vozila

0
Radiosarajevo.ba
Drama na Kosovu: Zapaljen Centar za registraciju vozila
FOTO: Facebook / Požar uništio sve

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja saopštio je da su nepoznate osobe zapalile prethodne noći Centar za registraciju vozila u Zubinom Potoku, a da je ujedno izvršen napad i u Centru za civilnu registraciju u Zvečanu.

U zgradi u u Zvečanu, jutros su pronađene dvije eksplozivne naprave koje su potom i uništene, potvrđeno je iz kosovske policije.

Policija navodi i da postoji sumnja da je požar, koji je izbio u zgradi Opštine Zubin Potok, zahvatio prostorije centra kosovskog MUP-a i biblioteku Doma kulture “Stari Kolašin”, piše N1.

Adna Helić objavila prvu fotografiju nakon hapšenja: Najveća snaga je čista savjest

Adna Helić objavila prvu fotografiju nakon hapšenja: Najveća snaga je čista savjest

Ujedno, jutros su razbijena vrata na zgradi "Intela", gde je inače smješten Centar za registraciju vozila, navodi policija.

Dželjalj Svećlja saopštio je na Facebooku da se noćas u 1 posle ponoći dogodio kriminalni akt sa terorističkim elementima. On je naveo da su osumjičeni zapalili registracioni centar koji se nalazi u opštini Zubin Potok.

Kosovska policija odmah je izašla na lice mjesta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije