Djevojčica (2) koju su roditelji zlostavljali u kritičnom stanju

2
Radiosarajevo.ba
Djevojčica (2) koju su roditelji zlostavljali u kritičnom stanju
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

Dvoipogodišnja djevojčica koja je završila u bolnici u Klaićevoj u Zagrebu na hitnoj operaciji zbog ozljeda glave i dalje je u teškom stanju.

"Nažalost i nadalje je vrlo kritično, vitalno ugrožena, hemodinamski nestabilna, na mehaničkoj je ventilaciji uz kontinuirani monitoring vitalnih funkcija", kazao je jutros za Dnevnik.hr ravnatelj Klaićeve Goran Roić te dodao kako se provode mjere intenzivne terapije.

Policija je sinoć priopćila kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su roditelji pretukli curicu. 27-godišnjak i 24-godišnjakinja su sinoć u 22 sata predani pritvorskom nadzorniku. Tijekom današnjeg dana bit će predani i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje, a potom i istražnom sucu koji će odlučivati o tome hoće li im biti određen istražni pritvor.

"Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojima su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu", priopćila je sinoć policija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije