Od 2. do 5. septembra: Mijenja se režim gradskog saobraćaja

Fena
Od 2. do 5. septembra: Mijenja se režim gradskog saobraćaja
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza da će, u skladu s rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog izvođenja radova na pripremi i asfaltiranju saobraćajnice u ulici Alije Kučukalića.

Naime, u periodu od 2. do 4. septembra od 09.00 - 17.00h dolaziti do privremenih obustava saobraćaja u trajanju od 60 minuta.

"Dakle, u vrijeme privremenih obustava saobraćaja u trajanju od 60 minuta, u skladu sa situacijom na terenu, autobuska linija za Boljakov Potok mijenjat će polazni terminal i umjesto s Otoke polazit će sa Željezničke stanice, a na relaciji Željeznička stanica" kružni tok u Buća Potoku u oba pravca saobraćat će trasom linije br. 23 - navodi GRAS u saopćenju za javnost.

Kako se dalje navodi, u ponedjeljak, 5. septembra od 09.00 – 20.00h autobuska linija 23c za Boljakov Potok umjesto sa Otoke polazit će sa Željezničke stanice, a na relaciji Željeznička stanica - kružni tok u Buća Potoku u oba pravca saobraćat će trasom linije br.23.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije