Poklonite školski pribor mališanima iz socijalno ugroženih porodica

Fena
Poklonite školski pribor mališanima iz socijalno ugroženih porodica
Humanitarna organizacija studenata "Ruku na srce“ organizira akciju prikupljanja školskog pribora za mališane iz socijalno ugroženih porodica s područja Kantona Sarajevo.

Pozivaju sugrađane i predstavnike kompanija da uzmu učešće u ovom humanitarnom projektu i svojim donacijama do 10.septembra djeci uljepšaju početak školske godine.

Imajući u vidu da početak školske godine sa sobom nosi i značajne izdatke za roditelje, cilj akcije je pomoći djeci iz porodica teškog materijalnog stanja, kako bi mališani mirno krenuli u novu školsku godinu.

Sve donacije školskog pribora mogu se predati članovima Udruženja putem broja telefona: 061/414-551; emaila: rukunasrce@gmail.com ili Facebook Fan Pagea, a otvoren je i žiro račun Udruženja (1990490056036171, Sparkasse Bank) s naznakom: Za akciju prikupljanja školskog pribora.

Udruženje “Ruku na srce“ djeluje pod motom "Znamo da ne možemo promijeniti svijet, ali ponekad je i malo dovoljno da nečiji svijet učinimo ljepšim".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije