Pokušaj ubistva u Sarajevu, uhapšen 19-godišnjak

Radiosarajevo.ba
Pokušaj ubistva u Sarajevu, uhapšen 19-godišnjak
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Sinoć, u ulici Avde Palića do broja 81, u sarajevskoj Općini Novi Grad, došlo je do napada na 37-godišnjaka, koji je s teškim tjelesnim povredama zadržan u bolnici. 

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, povrijeđen je B.H., rođen 1983. godine u Sarajevu, a povrede, u predjelu grudnog koša, nanesene su mu oštrim predmetom. 

B.H. je prevezen u Opću bolnicu prim. dr. Abdulah Nakaš, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju na Odjelu abdominalne hirurgije.

Osoba koja je osumnjičena za napad uhapšena je pola sata prije ponoći. Riječ je o licu T.B., rođen 2001. iz Sarajeva. Osumnjičen je za krivično djelo "ubistvo u pokušaju".

Lica lišeno slobode je smješteno u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije