Vukanović tvrdi: Znam kako je i od koga Milorad Dodik dobio ikonu iz Ukrajine

2
A. S.
Vukanović tvrdi: Znam kako je i od koga Milorad Dodik dobio ikonu iz Ukrajine
Foto: Privatni album / Milorad Dodik i afera Ikona

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, objavio je na svom blogu "EKSKLUZIVNO SVJEDOČENJE – Kako je Duško Vukotić donio iz Luganska ikonu Dodiku", na kojem je otkrio detalje ispovijesti bivšeg predsjednika Skupštine Veterana RS Dragana Savića o tome kako je predsjednik Veterana RS Duško Vukotić donio iz ukrajinskog Luganjska ikonu Svetog Nikole i poklonio je 29. maja 2018. Miloradu Dodiku u njegovom Kabinetu u Banjoj Luci.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je danas Vukanovića, koji se odmarao u Trebinju.

"Sve što sam napisao na mom blogu je istina. Kada pogledate moj razgovor sa Draganoom Savićem, vidjet ćete da je sve istina. Vukotić je ikonu, koja je izazvala svjetski skandal, donio iz Luganjska i poklonio Dodiku u Banjoj Luci", kazao je Vukanović za Radiosarajevo.ba i dozvolio da na našem portalu prenesemo tekst i video razgovora sa Savićem.

"Pogledajte ekskluzivno svjedočenje bivšeg predsjednika Skupštine Veterana Republike Srpske Dragana Savića o tome kako je predsjednik Veterana Republike Srpske Duško Vukotić donio iz Luganska ikonu Svetog Nikole i poklonio je 29.05.2018 godine Miloradu Dodiku u njegovom Kabinetu u Banjaluci. Ko je bio sa Vukotićem u Lugansku, ko mu je i zašto poklonio ikonu i šta je Dodik obećao Veteranima RS pa ih je prevario?", napisao je Vukanović na svom blogu.

Ko je bio u Kabinetu sa Vukotićem kada je uručena ikona Dodiku, koliko su ga dugo čekali, ko ima račune u Švajcarskoj i kako je Dodik izigrao Veterane?

Pogledajte ekskluzivno svjedočenje Dragana Savića, bivšeg predsjednika Skupštine Veterana Republike Srpske!", dodao je Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije