Pogledajte kako izgleda spomenik Kulinu banu koji je otvoren u Banjaluci

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ne znam, ne sviđa mi se. Možda je do svjetla pod kojim je slikano. Muslimanski spomenik Tvrtku je puno jači.

BOBOBABABIBIBUBU

Ne znam, ne sviđa mi se. Možda je do svjetla pod kojim je slikano. Muslimanski spomenik Tvrtku je puno jači. ka Haha Koga boli hurac šta se tebi sviđa ili ne sviđa. Eto napr. zaboli me đon ako je tebe redovno svećenik prašio i ako se tebi to dopalo ili ti nije kada se svećenik našao novog dečka.

pa ni taj spomenik ne mozete uraditi kako treba

zasto drzi povelju iznad glave u potpuno neprirodnom polozaju? koji je nazovi umjetnik ovo zaye bao?

to je zato što je njihov tvrtko

Ne znam, ne sviđa mi se. Možda je do svjetla pod kojim je slikano. Muslimanski spomenik Tvrtku je puno jači. ka Haha tvrdo bio musliman,... sazad.

tvrtko povelju drži uz glavu

zato što je povelja GLAVNA, to je očito ma, mislim, tolki čojek od osam metara, pa mogli ste mu okačit i jedan mitraljezna leđa, onaj nikoletine bursaća, da se oma zna da srbin! ramo mi dr.sci. isak ima bolju broadu od ovog izmučenog tvrtka.

što ste ga ba vako nazadnog prikazali?!

a đe mu je mobitel???

/ Najnovije