Odjel za droge kod Sarajeva zaustavio Peugeota i pronašao pun gepek marihuane

5
Radiosarajevo.ba
Odjel za droge kod Sarajeva zaustavio Peugeota i pronašao pun gepek marihuane
Foto: MUP KS / Pronađena 52 paketića marihuane u vozilu Peugeot

Na Ivan sedlu, na osnovu Naredbe Općinskog suda u Sarajevu, policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga-Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, u saradnji sa policijskim službenicima Šeste PU izvršili su pretres putničkog motornog vozila marke 'Peugeot 207', kojim je upravljao A.Š., rođen 1994.godine, iz Konjica.

Tom prilikom kod A. Š. su pronađena i oduzeta 52 paketića sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, saopćeno je iz MUP-a KS.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 238.stav 1. KZ F BiH (Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga), A.Š. je uhapšen i predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navede27-godišnjak je odmah uhapšen nim licem, dodaje se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije