Nakon pucnjave: Komšije se okupile da pruže podršku porodici Memić

0
Radiosarajevo.ba
Nakon pucnjave: Komšije se okupile da pruže podršku porodici Memić
Foto: Dženan Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Kuća porodice Memić na Ilidži

Nakon što je nepoznat napadač pucao na kuću porodice Memić u naselju Sokolović Kolonija, prema fotografijama s lica mjesta koje je zabilježio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac,  nalaze se vozila komšija i prijatelja ove porodice.

Ppripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) završili su uviđaj.

Prema riječima Muriza Memića, ispred porodične kuće u kojoj se za vrijeme pucnjave nalazila njegova kćerka Arijana Memić pronađeno je šest čahura.

Podsjećamo, u kratkom razgovoru za portal Radiosarajevo.ba, otac Dženana Memića, Muriz Memić ranije nam je kazao kako se napadač "sam prijavio u policiju na Ilidži", gdje su mu pripadnici MUP-a KS uzimali izjavu.

Vijest o pucnjavi potvrdio nam je i advokat porodice Memić, Ifet Feraget. On je naglasio da je sestra Dženana Memića, Arijana bila sama u kući i da nije povrijeđena, ali je ostala u šoku zbog svega što se desilo.

Podsjećamo, iz Operativnog centra MUP KS ranije su potvrdili za Radiosarajevo.ba da se desila pucnjava i da nije bilo povrijeđenih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije