Koalicija za Mostar: Zlatko Guzin najozbiljniji kandidat za gradonačelnika

2
Radiosarajevo.ba
Koalicija za Mostar: Zlatko Guzin najozbiljniji kandidat za gradonačelnika
Foto: Privatna arhiva / Zlatko Guzin

Predstavnici stranaka u okviru „Koalicije za Mostar 2020“ održali su sastanak sa ciljem analize upravo provedenog izbornog procesa u Mostaru. 

Konstatovano je da je Koalicija za Mostar 2020. ostvarila izuzetno dobar izborni rezultat, zbog čega se sve stranke i kandidati Koalicije zahvaljuju građanima na ukazanom povjerenju i podršci. 

"Istrajno ćemo raditi na svemu što su naši kandidati najavili u predizbornoj kampanji, pod nazivom „Sve za Mostar“. Koalicija za Mostar 2020 će i dalje biti neizostavan i stabilizirajući faktor na mostarskoj političkoj sceni, a sve sa ciljem stvaranja jedinstvenog i za sve građane otvorenog Grada Mostara", saopćeno je iz Koalicije za Mostar.

Članice „Koalicije za Mostar 2020“ potvrdile su nastavak zajedničkog djelovanja, te svoju podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Mostara, Zlatku Guzinu. 

"Nosilac naše Gradske liste, Zlatko Guzin, ostvario je izvrstan izborni rezultat, što ga u najboljem smislu legitimira kao najozbiljnijeg kandidata za budućeg gradonačelnika Grada Mostara", zaključuje se u saopćenju Koalicije za Mostar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije