Dr. Zlatko Guzin uputio kratku poruku građanima Mostara

2
Radiosarajevo.ba
Dr. Zlatko Guzin uputio kratku poruku građanima Mostara
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Dr. Zlatko Guzin

Dr. Zlatko Guzin, kandidat probosanskih stranaka za gradonačelnika Mostara glasao je danas na biračkom mjestu u Centru za kulturu u gradu na Neretvi poručivši građanima da biraju one koji su spremni i u stanju služiti građanima Mostara i ovome gradu.

"Sretan sam što se danas održavaju ovi, po mnogo čemu, historijski izbori za Grad Mostar", rekao je Guzin.

Uputio je i kratku poruku biračima.

Dr. Zlatko Guzin - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Dr. Zlatko Guzin

"Da biraju one kandidate za koje smatraju da su spremni i da su u stanju ne vladati, nego služiti građanima Mostara i ovome gradu", poručio je Guzin.

Nakon više od 12 godina danas se održavaju izbori za Gradsko vijeće Grada Mostara.

Svih 150 biračkih mjesta u Gradu Mostaru jutros je otvoreno na vrijeme, a od sedam sati birači pristižu kako bi obavili svoju građansku dužnost.

Centralni birački spisak za lokalne izbore u Gradu Mostaru zaključen je 11. novembra sa stanjem na dan 5. novembra u 24 sata, a u isti je upisano 100.864 birača, od čega 96.797 birača koji glasaju na redovnim biračkim mjestima, 48 birača za glasanje u odsustvu, 34 za glasanje lično za općinu iz 1991. godine i 3.985 birača za glasanje putem pošte.

Dr. Zlatko Guzin - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Dr. Zlatko Guzin

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije