Informacija iz Elektroprivrede: Evo gdje neće biti struje 16. i 17. februara

0
Radiosarajevo.ba
Informacija iz Elektroprivrede: Evo gdje neće biti struje 16. i 17. februara
Foto: Pixabay / Ilustracija

Iz Elektroprivrede Bosne i Hercegovine stigla je obavijest o isključenju električne energije za 16. i 17. februar na području Kantona Sarajevo.

Radi izvođenja neophodnih radova na održavanju električnih potrojenja sutra (16. februar) u periodu od 9 do 14 sati električna energija bit će isključena na transformatorskim stranicama Miševići 4 i Gladno Polje.

Sutradan, u istom periodu električna energija će biti isključena u transformatorskim stanicama Zabrđe 5, Miševići 4, Miševići 5 i Gladno Polje, dok će od 9 do 15 struje nestati na TS Osenik 7 i Stupe.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Radi izvođenja radova na sanaciji, rekonstrukciji i izgradnji elektrodistributivne mreže i postrojenja, neophodno je obezbijediti nekoliko termina sa beznaponskim stanjem na trafopodručjima u kojim se izvode radovi.

Ovi radovi se izvode radi poboljšanja naponskih prilika, smanjenja prekida u napajanju, odnosno radi obezbjeđenja kvalitetnijeg snabdijevanja
električnom energijom, saopćili su iz Elektroprivrede.

Dodali su da će zbog toga 16. i 17. februara struja u periodu od 9 do 15 sati biti isključena na TS Rakovica Selo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije