Elmedin Konaković žestoko odgovorio na optužbe SDA

11
F.V.
Elmedin Konaković žestoko odgovorio na optužbe SDA
Foto: Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković u izjavi za Radiosarajevo.ba oštro je reagirao na večerašnje saopćenje Stranke demokratske akcije (SDA).

SDA je, podsjetimo, večeras saopćila da najoštrije osuđuje, kako su naveli, primitivni, šovinistički i seksistički ispad Konakovića.

"Ne postoji konstrukcija koju SDA o meni nije već napisala. Ova laž je, ipak, u samom vrhu izmišljotina. Sa gnušanjem odbijam insinuacije i kolege su na samoj sjednici imale priliku da vide u kojem sam kontekstu govorio. SDA je sve glasnija i bezobraznija, a sve ih je manje. Ne znam kako ne vide da ovakav pristup ne donosi ništa", kazao je Konaković za Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, KO SDA Sarajevo večera se najoštrije osuđuje primitivnu, šovinističku i seksističku uvredu koje je Elmedin Konaković danas uputio zastupnici SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Jasmini Biščević Tokić.

"Skandalozno je da Konaković vrijeđa ženu koja je majka troje djece, doktorica medicinskih nauka i vrijedna zastupnica koja predstavlja građane Kantona Sarajevo u Skupštini KS", naveli su iz SDA.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije