Elmedin Konaković žestoko odgovorio na optužbe SDA

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Konakoviću samo ih deri!

Koel

Seljacina rogaticka treba ga poslati da kopa krompir smrad seljacki nikad nije naucio na asvalt dzaba

Koelitis Vulgaris

na asvalt? Papane iz RS-a, kaze se asfalt. Znaci, ti si ubaceni provokator? Nije ni cudno, samo papci imaju taj prostacki vokabular. Zavrsio si karijeru

Dae

Dinokio je malo nervozan. Pantelija ga ostavio. Ma ajde.

Koel srpski bot, provikator!

dolijao papak

Sumrak

I mi ovo placamo, kakav primitivizam, prepucavanja. Svaka druga rijec im je JA. Samo sebe vole.

Ha

Koel- Srbin?! Pa, vi ste gluplji od njega! Klasični SDA bot! Srbi nisu toliko glupi! Taj lik patološki mrzi Srbe, kao svi islamski fundamentalisti!

Koel

Ima da vas nema poslije izbora 2022 pomest cemo vas ko mraz paprike hohohoho a ovi papci u kantonu donjeseni opozicija pa neka na pale i romaniju idu da rade

Pipo

Dino je olicenje svih vakcine ovog svijeta koje su pencilin za ovaj zeleni zgadijski virus.

Xxx

A vidi SDA ka uvrijedjena mlada ,a s druge strane oni vrijedjaju i maltretiraju narod već 30 god! Pršte od bezobrazluka i ono se nešto javlja i žali!

Jel to sda o skandalima ?

Nemoj više.

/ Najnovije