Velibor Pudar: 'Gospodo novinari, posebno vi mlađi...'

2
Radiosarajevo.ba
Velibor Pudar: 'Gospodo novinari, posebno vi mlađi...'
Foto: Privatni album / Velibor i Lana Pudar

Velibor Pudar, proslavljeni golman i bivši trener Fudbalskog kluba Velež, oglasio se na svom Facebook profilu, te zamolio sve medije da je prenesu.

Mi je prenosimo u cijelosti:

"Gospodo novinari, pogotovo vi mlađi, što skoro svaku moju Facebook objavu objavljujete u elektronskim medijima, morate znati da sam ja imao sportsku karijeru i da sam medijski bio poznat mnogo prije rođenja Lane.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Zato bih vas zamolio, kada objavljujete moje postove da stavite samo moje ime i prezime a ne "otac Lane Pudar....", pa ko zna, zna ko sam a ko ne zna neka progugla a ne da dižete rejting svojim portalima dodajući Lanino ime.

Ja sam bivši igrač i trener FK "Velež" Mostar i još nekolicine domaćih i "inostranih" klubova.
Lana Pudar je sama izgradila svoju karijeru i, sa 17 godina, postala, u istoriji, jedan od najboljih sportista BiH. Postala je "brend" kojeg morate cijeniti i poštovati i sportistkinja od koje se, u budućnosti, očekuje da donese mnogo sportske radosti našoj državi.

Zamolio bih, vas, novinare, da, u buduće, moje ime pišete bez onog "otac Lane Pudar" kao što ste prije pisali "Lana, kćerka Velibora Pudara bivšeg..." jer ja imam svoj "sportski i medijski put" kao što Lana ima svoj. Na kraju krajeva, Lana Pudar je Lana Pudar plivačica i najbolja sportistkinja BiH a Velibor Pudar je fudbalski trener i bivši fudbaler, dvije sportske discipline koje nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

Nadam se da će te ispoštovati moju molbu i da će te, u buduće, pisati samo moje ime i prezime kada budete objavljivali moje FB postove kao što se, nadam, da će te i ovaj moj post objaviti na vašim portalima. Hvala", napisao je Velibor Pudar, iza kojeg je sjajna sportska karijera i koji je svojim radom i trudom zaslužio da nađe svoje mjesto i u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije