Šta je Džeko izjavio nakon sinoćnje utakmice

Radiosarajevo.ba
Šta je Džeko izjavio nakon sinoćnje utakmice
Edin Džeko je sinoć u pobjedi od 4:1 protiv Viktorije Plzen postigao hat-trick, a posebno lijep je bio prvi pogodak bh. napadača. Postigao ga je iz teškog ugla, lijevom nogom.

"Viktoria je dobra momčad, ali u prvom su poluvremenu imali samo jednu priliku i iz nje su i postigli pogodak. U drugom je dijelu Alisson branio jako dobro", rekao je nakon pobjede Edin Džeko, javlja Goal.com.

 

"Moj prvi pogodak je vjerojatno i moj najbolji otkako sam u Italiji, posebno jer sam ga dao lijevom nogom."

 

"Osjećam da sam u dobroj formi. Bilo je važno pobijediti, idemo dalje. Ja igram po čitavom terenu, ne stojim samo u kaznenom prostoru čekajući loptu. Želim igrati s ekipom", zaključio je Džeko.

 

Pamtit će se i fantastičan potez Diega Perottija. On je postigao treći Romin pogodak i to prekrasnom rabonom, a nakon utakmice je priznao da je htio asistirati Mohamedu Salahu.

 

"Istina je da je to trebalo biti dodavanje. A na kraju je ovaj pogodak, osim za ekipu, važan i za mene jer sam ove sezone zabio jedino iz penala", iskren je bio Perotti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije